Gøyal kalkunsnacks til høsttakkefesten

Kanskje du blir litt mindre takknemlig når du ser hvor fort disse deilige munnfullene forsvinner … Her gjelder det å skynde seg!

Ingredienser

En porsjon halvmyk Mini Babybel® Original-ost uten innpakning

1 grønt eple

1 rødt eple

2 rosiner

1 oransje paprika

1 babygulrot

1 grønn drue

5-10 minutter

Én porsjon
 
Denne godbiten passer til høsttakkefesten – og når som helst ellers!
 
Plasser en Mini Babybel® Original midt på tallerkenen. Lag kalkunens øyne ved hjelp av to rosiner som du plasserer litt over midten på osten. Skjær ut en liten paprikatrekant som nese. Så skjærer du til to tynne gulrotstrimler på langs, som du bruker som bein. Del den grønne druen i to, og gi kalkunen et par flotte føtter. Skjær det røde og det grønne eplet i båter med en kniv, og plasser båtene bak osten, som halefjær på kalkunen. Kalkunens hakelapp lager du av en tynn eplestrimmel. (Vær alltid forsiktig når du bruker kniv.)